Fishsupply.nl is de grote zus van www.birdsupply.nl. Sinds 2008 bevinden wij ons op het internet met de verkoop van vogelartikelen. 11 jaar later in 2019 is Fishsupply.nl geboren. Vogels en vissen zijn beide de grote hobby van de eigenaar. Doordat het al jaren werk geworden is, hebben wij helaas geen hobby meer ;).

Wat feiten op een rij uit het verleden van mijn grote broer Birdsupply.nl

Birdsupply.nl is de webwinkel van www.vogelpension.nl. In 2008 heeft de webwinkel haar eerste levenslicht gezien onder de naam Vogelpension.nl.

In 2013 hebben wij besloten om de webwinkel los te koppelen van Vogelpension.nl. Dit om voor de klanten helder te houden dat Vogelpension voor de opvang is en Birdsupply.nl de webshop voor vogelartikelen is.

90 % procent van de artikelen hebben wij in voorraad in een magazijn van ruim 1000 m2. Alleen de broedkooien worden per order gemaakt. Daar wij groot inkopen en veelal rechtstreeks bij de fabrikant (dus zonder tussenkomst van de groothandel) kunnen wij de prijzen laag houden. Daarnaast laten wij veel eigen artikelen produceren door fabrikanten om ons zo te kunnen onderscheiden t.o.v. andere aanbieders. Ook produceren wij veel artikelen zelf. Hierbij valt te denken aan broedkooien (kunststof en aluminium), kunststof voersilo’s, lamellen zitstokken, nestkasten, etc.

Wij leveren niet alleen aan consumenten maar ook aan grote dierentuinen zoals:

  • Koninklijke Burgers’ Zoo te Arnhem
  • Wildlands Adventure Zoo te Emmen
  • Ouwehands Dierenpark te Rhenen
  • Diergaarde Blijdorp te Rotterdam
  • Stichting Apenheul te Apeldoorn

Daarnaast diverse gemeentes, scholen, dierenbescherming, dierenambulances, vogeltrekstations, natuurinspecties en kinderboerderijen in binnen- en buitenland.

In 2016 hebben wij de firma Bakker Huisvesting voor Dieren overgenomen. www.volieres.nl. Zij bouwen broed- en kweekkooien van 100 % kunststof, complete volières voor vogels maar ook kooien voor uw chinchilla, konijn, kat, etc.

Wij leveren deze producten ook aan de groothandel in het buitenland.

Namens het team van Fishsupply.nl & Birdsupply.nl

Marcel Boxebeld