Wij versturen onze pakketten in Europa met PostNL

 

Vanaf € 75,00 GRATIS verzending


Onze verzendkosten zijn tot € 75,00 slechts € 7,45. Daarboven zijn er geen verzendkosten. Wat zijn de verzendkosten naar België? Deze zijn € 7,95. Maar ook hier geldt: vanaf € 75,00 geen verzendkosten. Houdt rekening met een bankoverschrijving van ongeveer 2 dagen. Betalingen met MisterCash zijn direct binnen en kan de order direct verstuurd worden.

 

Wanneer wordt mijn bestelling uitgeleverd?


Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling de eerst volgende werkdag verstuurd, mits op voorraad. De actuele voorraad wordt pas bekeken op het moment dat de betaling binnen is, er wordt dus geen reservering gemaakt.

 

Uw bestelling online tracken


Alle orders worden na verzending bevestigd middels een e-mail. In deze e-mail staat de track en trace code. Zo kunt u vanaf verzending uw pakket in de gaten houden. PostNL geeft een tijdsbestek van ca. 2 uur aan.

Wanneer heb ik geen verzendkosten?
U hoeft geen verzendkosten meer te betalen als u meer dan € 75,00 besteed in onze winkel, de producten worden dan automatisch met transport van PostNL of DPD verstuurd. En u heeft ook geen verzendkosten als u kiest voor de optie afhalen.

 

Hoe zijn de verzendkosten in België?
Tot € 75,00 betaalt u € 7,95 aan verzendkosten. Voor orderbedragen hoger dan € 75,00 betaalt u geen verzendkosten!

 

Vandaag besteld voor 16.00 uur in huis
Bestel je voor 16.00 uur dan kunnen wij bijna alle artikelen de volgende dag bezorgen. Ruim 95 % van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar. Uitzonderingen zijn o.a. de aluminium kooien, de Bakker broedkooien en broedkooien van Van Keulen. Deze worden in overleg geleverd met een levertijd variërend van 1 tot maximaal 3 weken. Zijn eventueel andere artikelen de volgende dag niet te leveren, dan laten wij dat uiteraard weten.

Maandag voor 16.00 uur besteld:   dinsdag levering
Dinsdag voor 16.00 uur besteld:     woensdag levering
Woensdag voor 16.00 uur besteld: donderdag levering
Donderdag voor 16.00 uur besteld: vrijdag levering
Vrijdag voor 16.00 uur besteld:        zaterdag levering

Artikelen welke vrijdag na 16.00 uur besteld worden en dus ook op zaterdag en zondag, worden op de dinsdag erna geleverd.